Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra användningsområde

Gruvor

Bärbara gasvarnare för absolut personsäkerhet. Nivåmätare och vakter för alla typer av fasta material. Molntjänst för tillgång till mätvärde på distans.

Nivåkontroll, fasta material Oavsett behov så har vi mätteknik och produkter redo. Nedan syns några av våra vanligaste typer av nivåmätare och nivåvakter för fasta material.
  • Nivåvakter av stämgaffeltyp. Ett brett sortiment med transistorutgång PNP/NPN eller relä. Förlängda utföranden upp till 3 m. Halar klädda versioner för aggresiva vätskor. Hygieniska versioner med anslutningar för läkemedel och livsmedelsindustrier.
  • Konduktiva nivåvakter för alla elektriskt ledande vätskor. Olika reläenheter för hög/låg larm eller pumpstyrning fyllning/tömning. En eller två kanaliga versioner såväl som kompaktversioner. Många olika elektrodalternativ från kraftiga industriutföranden till enklare plasthuselektroder.
  • Paddelnivåvakter för fasta material. Kraftigt mekaniskt utförande. Förlängda versioner och brett urval av paddlar klarar de flesta fasta material. Högtemperaturutföranden. Alternativa matningsspänningar inkl 24 VDC. Anslutningar från 1".
  • Ultraljudsnivåmätare i kompaktutförande för fasta material, sten, pellets, flis, granulater, cement och andra pulver. Tre storlekar med mätområden mellan 0,6 till 60 meter. Utsignaler, 4 till 20 mA och HART.
Gasövervakning, personskydd Säkerhet är det absolut viktigaste och kommer alltid först. Vi kan stolt säga att vi representerar Honeywell Analytics både för stationära och bärbara lösningar. Nedan ser du några exempel. Fler kan du hitta under menyn produkter.
  • Övervaka och visa upp till fem potentiella, atmosfäriska risker samtidigt med GasAlertMicro 5.
  • Flera gaser på enklast möjliga sätt. GasAlertMicroClip X3 har tre års garanti och en ny syresensor som utökar den totala förväntade livslängden till fem år.
Mätvärden på distans Ibland är det viktigt att ha koll på mätvärden och larm även om man befinner sig på distans. Vi har föreslår vårt Afriso Cloud för enkel övervakning.