Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra användningsområde

Livsmedelsindustri

Krav för sterila processer
Tillverkning och bearbetning av livsmedel innebär mycket krävande produktionsteknik. Ett stort antal standarder och stränga direktiv täcker alla aspekter av hygienisk utformning av maskiner, system och, naturligtvis, kringutrustning såsom mätinstrument.
AFRISO produkter tar hänsyn till dessa standarder. Både nationella och internationella godkännanden och certifikat garanterar överlägsen kvalitet.

Mekaniska och elektroniska tryckgivare Exempel på några av de typer vi tillverkar på Afrisos fabrik i Tyskland. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig med just dina behov.
  • Finns i tryckområden från -1 bar till 600 bar. Temperaturområden från -25°C till 300°C. Finns med tryckförmedlare. Skyddsklass till IP68. Flera utföranden. Ex - ATEX.
  • Tryckmätare i industriutförande för mätning av flytande eller gasfomiga icke aggressiva mätmedier.
  • Trycknivågivare i hängkabelutförande. Utsignal 4-20 mA 2-tråds. Fasta mätområden 1,2,5,10 till 200 meter vattenpelare. Specialområden på beställning. Flera alternativ med Piezo eller keramiska tryckceller.
Mekaniska och elektroniska termometrar Mångsidiga och applikationsspecifika termometrar för sterila processer. Exempel nedan. Vi har egen tillverkning och kan uppfylla de flesta krav och certifieringar som förekommer. Så hör av er till oss för er förfrågan.
Nivåmätning med olika mätprinciper Individuella eller kompletta lösningar för nivåmätning, utvärdering och rapportering av händelser.
  • Kapacitiva nivågivare för kontinuerlig mätning. Utföranden både för vätskor och fasta material. Versioner för höga temperaturer.
  • Flottörnivåmätare av magnetostriktiv typ. Mycket hög mätnoggrannhet. Mäthöjder upp till 3 m med stavgivare och upp till 15 m i flexutförande.
  • Beröringsfri radarnivågivare av FMCW-typ (Frequency Modulated Continuous Wave) för svåra mätmiljöer, till exempel höga tryck, höga temperaturer, agressiva syror, kraftig ång eller skumbildning.
  • Ultraljudsnivåmätare i kompaktutförande och IP 68 kapsling. Fem storlekar med mätområden mellan 0,2 till 15 meter. Finns både i 2-tråds och 3/4-trådsversioner. Utsignaler, 4 till 20 mA, HART och kontaktutgång.
Vätskeanalys Analys av vätskor och tillförlitlig kontroll över tillsättning av olika kemikalier.
  • Tvåtråds kompaktgivare utformade för mätning av pH- och redoxpotentialvärden för vätskor och vattenhaltiga lösningar.