Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra användningsområde

Processindustri

Ett av marknadens mest kompletta produktsortiment inom nivåmätare och nivåvakter för alla typer av vätskor och fasta material. Brett sortiment med bärbara gasvarnare och ett stort urval av detektorer för stationära gaslarm. Egenproducerade mätinstrument inom tryck och temperatur. Mätare för de flesta områden.

Pålitlig nivåkontroll Oavsett behov, kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för nivåmätning respektive nivålarm.
  • Paddelnivåvakter för fasta material. Kraftigt mekaniskt utförande. Förlängda versioner och brett urval av paddlar klarar de flesta fasta material. Högtemperaturutföranden. Alternativa matningsspänningar inkl 24 VDC. Anslutningar från 1".
  • Trycknivågivare i hängkabelutförande. Utsignal 4-20 mA 2-tråds. Fasta mätområden 1,2,5,10 till 200 meter vattenpelare. Specialområden på beställning. Flera alternativ med Piezo eller keramiska tryckceller.
  • Ultraljudsnivåmätare i kompaktutförande och IP 68 kapsling. Fem storlekar med mätområden mellan 0,2 till 15 meter. Finns både i 2-tråds och 3/4-trådsversioner. Utsignaler, 4 till 20 mA, HART och kontaktutgång.
Smidiga gasvarnare Små och smidiga en eller flergasvarnare från ledande leverantörer inom området. Oavsett gas så erbjuder vi både varnare och service.
  • Enkel underhållsfri gasdetektor
  • GasAlert Quattro Multigasdetektor. Den tåliga och pålitliga detektorn GasAlertQuattro för fyra gaser har många funktioner och enkel enknappshantering.
Elektroniska och mekaniska tryckgivare Lång erfarenhet. Både egen tillverkning och agentur. Vi har vad du söker.
  • Finns i tryckområden från -1 bar till 600 bar. Temperaturområden från -25°C till 300°C. Finns med tryckförmedlare. Skyddsklass till IP68. Flera utföranden. Ex - ATEX.
  • Tryckmätare i precisionsutförande för mätning av både icke aggresiva gaser och fasta samt flytande aggresiva medier. Medieberörda delar av mässing eller rostfritt.
  • Tryckmätare i säkerhetsutförande för mätning av flytande eller gasfomiga, aggressiva mätmedier som inte är giftiga eller kristalliseras. Medieberörda delar av rostfritt.