Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra användningsområde

Sten och kross

Vi har lång erfarenhet och många referenskunder på mätning och övervakning inom sten-, kross- och bitumenindustrin. Erbjuder även service.

Nivåmätare och nivåvakter för alla typer av fasta material Vi har stor erfarenhet och många nöjda referenskunder inom detta segment. Oavsett vad du vill mäta så vågar vi påstå att vi har rätt lösning för dig. Se exempel nedan eller klicka vidare i produktmenyn för mer alternativ..
  • MultiCONT är en familj kontroll och displayenheter. MultiCONT fungerar som en brygga mellan fältenheter med HART och andra enheter som t.ex PC, PLC och displayer. MultiCONT stödjer kommunikation med upp till 15 stycken två eller 3/4 trådsgivare och möjliggör även fjärrprogrammering av anslutna givare. Tillbehör för MultiCONT är t.ex extra relä och strömutgångsmoduler, LAN och GSM moduler.
  • Kapacitiva nivågivare för kontinuerlig mätning. Utföranden både för vätskor och fasta material. Versioner för höga temperaturer.
  • Nivåvakter av vibrationstyp för fasta material, t ex granulater, pellets, flis och pulver. flera versioner för sidmontage eller förlängda toppmonterade. Relä eller "Solid states" utgång. Allströmsmatning 20-255 VAC/DC.
  • Ultraljudsnivåmätare i kompaktutförande för fasta material, sten, pellets, flis, granulater, cement och andra pulver. Tre storlekar med mätområden mellan 0,6 till 60 meter. Utsignaler, 4 till 20 mA och HART.
  • En serie ultraljudsnivågivare i kompaktutförande. Utsignal 4-20 mA, HART, relä, RS-485 beroende på version. Mäthöjder upp till 60 m i tre givarsteg. Inbyggd riktningsenhet. Flänsanslutning. Enkel kalibrering.
Stationära gasvarnare och centraler Stationära centraler och olika typer av givare för de allra flesta typer av gaser. Se exempel nedan eller klicka vidare via vår produktmeny
  • Detektor för utomhusmiljö och tuffare innemiljö, för anslutning till någon av våra centraler. ATEX godkänd.
  • Ny modulär gaslarmcentral för upp till 16 kanaler med expansionsenhet.