Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra användningsområde

Vatten och avlopp

Bärbara och stationära gasvarnare, Ph-analys, nivåvippor, tryckgivare och ultraljud är några av de olika produkterna vi kan erbjuda. Vi erbjuder även service oavsett fabrikat.

Bärbara gasvarnare Vi har både engas och flergasvarnare från BW by Honeywell som är en av de största leverantörerna av både bärbara och stationära gasvarnare i världen. Se exempel nedan och klicka sen vidare för ytterligare modeller eller information.
  • Enkel underhållsfri gasdetektor
  • Bärbar, enkel detektering av fyra gaser som alltid är på. Ingen laddning, inga byten av batterier eller sensorer, inget krångel.
  • Servicerbar 4-gasdetektor med val av mer än 15 sensorer. Oavsett om du skyddar arbetare eller räddningspersonal - inom industrier från stål och avloppsvatten till papper och massa - levererar Honeywell BW Flex den flexibilitet du behöver. Välj mellan mer än 15 sensorer för att samtidigt upptäcka upp till 4 gasrisker.
Stationära gasvarnare och centraler Stationära centraler och olika typer av givare för de allra flesta typer av gaser. Se exempel nedan eller klicka vidare via vår produktmeny.
Nivåmätare och vakter med olika mätprinciper Vi har ett av marknadens största utbud av nivåmätare och vakter, både från egen tillverkning och från vår Nivelco som vi exklusivt representerar i Sverige. Se exempel nedan eller klicka vidare via vår produktmeny.
  • Enkel nivåflottör för larm hög/låg nivå eller styrning av pump/magnetventil. Hysteres mellan till/från justeras med motviktens placering på kabeln. Växlande kontaktutgång.
  • Trycknivågivare i hängkabelutförande. Utsignal 4-20 mA 2-tråds. Fasta mätområden 1,2,5,10 till 200 meter vattenpelare. Specialområden på beställning. Flera alternativ med Piezo eller keramiska tryckceller.
  • Ultraljudsnivåmätare i kompaktutförande och IP 68 kapsling. Fem storlekar med mätområden mellan 0,2 till 15 meter. Finns både i 2-tråds och 3/4-trådsversioner. Utsignaler, 4 till 20 mA, HART och kontaktutgång.
Vätskeanalys Analys av vätskor och tillförlitlig kontroll över tillsättning av olika kemikalier. NIVELCOs analytiska AnaCONT-sortiment ger HART-kapabla sändare för pH, ORP, mätning av upplöst syre och konduktivitet.
  • Tvåtråds mini-kompaktgivare konstruerad för att mäta konduktiviteten hos en vätska och omvandla insignalen till 4-20 mA-utgång.
  • Tvåtråds kompaktgivare utformade för mätning av pH- och redoxpotentialvärden för vätskor och vattenhaltiga lösningar.
  • Tvåtråds kompakt vätskeanalys DO (luppöst syre) givare med 4-20 mA / HART och reläutgång.