Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Välkommen till AFRISO i monter B05:72 på ELMIA VA-MÄSSAN

2022-02-28

Om drygt en månad öppnas dörrarna till Elmia VA-mässan 2022 och AFRISO kommer att vara där!

Som vi har längtat… Vi är självklart jätteglada över att få ställa ut på Elmia som för oss är den ledande årliga VA-mässan i Sverige.

AFRISO har ett brett produktsortiment av nivåmätare, nivåvakter och vätskeanalys, speciellt anpassade för dricksvattenproduktion och avloppsvattenrening. Vi visar även vårt sortiment av stationära och bärbara gasvarnare samt vår molntjänstlösning, Afriso Cloud. 

Vi är öppna för nya utmaningar och strävar alltid efter att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna och produkterna för våra kunders speciella behov. Med mer än 50 års erfarenhet har AFRISO varit och är en pålitlig partner för sina kunder för leverans av produkter och lösningar.

Besök vår monter B05:72 för att träffa oss och se vad vi kan göra för din speciella applikation! Om du vill diskutera en ny produkt eller ett nytt projekt kan du även förboka ett separat möte med oss under mässdagarna.

Som besökare kan du registrera din biljett redan nu genom att klicka här.

Även om Covid 19-restriktionerna har tagits bort kommer Afriso att göra sitt allra bästa för att vi alla ska känna oss trygga i detta evenemang. Låt oss ta hand om varandra genom att tvätta och desinficera händerna.

Hoppas vi ses snart!