Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vi söker säljare

2021-11-14

 

Vi söker duktiga säljare med förmågan att skapa och vidareutveckla långsiktiga kundrelationer? Som trivs med att arbeta med tekniskt komplexa produkter i en roll som kräver stor förståelse för kundens verksamhet?

Om tjänsten

Afriso tillverkar mätinstrument och givare för att mäta, kontrollera och styra nivå, gas, tryck & temperatur för att bidra till en bättre miljö och säkrare arbetsplatser. Vi erbjuder allt från enkla enheter till komplexa system till industrier, återförsäljare och installatörer. Du kommer bearbeta såväl befintliga som nya kunder i hela landet och driver dina säljprocesser självständigt med ett stort egenansvar. Rollen är bitvis tekniskt komplex och bygger på en god förståelse för såväl produkter som bransch.

Du blir involverad i hela affärsprocessen från kartläggning av marknaden till uppsökande försäljning, offertskrivning, förhandling, kundrådgivning, kontraktshantering och uppföljning. Under hela kundrelationen kommer du finnas där för att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet.

Som säljare hos Afriso arbetar du i nära samarbete med en av våra mest erfarna säljare. Ni fördelar själva arbetet med att bearbeta kunder i hela landet. Därutöver finns det bland annat ytterligare 4 säljare samt innesäljare och tekniker på kontoret.

Klicka här för mer information och för att söka jobbet!