Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra användningsområde

Kemi / Läkemedel

Digitala och mekaniska tryckmätare, och givare. Stationära gaslarm för olika typer av gaser samt läcksökare och temperaturgivare.

Mekaniska och elektroniska termometrar Full kontroll på temperatur och process. Vi har precisionstermometrar från egen tillverkning i Tyskland. Se exempel nedan eller kolla i produktmenyn för många fler exempel.
  • Temperaturgivare med Pt-100 element, standardutförande.
  • En serie 2-tråds temperaturgivare med eller utan lokal display. Pt-100 temperatursensor med 40 till 20 mA utgång. Finns i EEx ia och EEx D versioner.
  • I form av bimetall finns i mätområden från -40°C till 500°C. Finns med tillhörande skyddsficka i olika material.
Analys - vätskor Analys av vätskor och tillförlitlig kontroll över tillsättning av olika kemikalier. NIVELCOs analytiska AnaCONT-sortiment ger HART-kapabla sändare för pH, ORP, mätning av upplöst syre och konduktivitet.
  • Tvåtråds mini-kompaktgivare konstruerad för att mäta konduktiviteten hos en vätska och omvandla insignalen till 4-20 mA-utgång.
  • Tvåtråds kompaktgivare utformade för mätning av pH- och redoxpotentialvärden för vätskor och vattenhaltiga lösningar.
  • Tvåtråds kompakt vätskeanalys DO (luppöst syre) givare med 4-20 mA / HART och reläutgång.
Stationära gasvarnare och centraler Stationära centraler och olika typer av givare för de allra flesta typer av gaser. Se exempel nedan eller klicka vidare via vår produktmeny.