Kontakta oss

Redan kund?

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra användningsområde

Papper och massa

Brett sortiment med bärbara gasvarnare och ett stort urval av detektorer för stationära gaslarm. Egenproducerade mätinstrument inom tryck och temperatur. Vi erbjuder även fallskydd och olika typer av nivåövervakning.

Bärbara gasvarnare Små och smidiga en eller flergasvarnare från ledande leverantörer inom området. Oavsett gas så erbjuder vi både varnare och service.
  • Enkel underhållsfri gasdetektor
  • Servicerbar 4-gasdetektor med val av mer än 15 sensorer. Oavsett om du skyddar arbetare eller räddningspersonal - inom industrier från stål och avloppsvatten till papper och massa - levererar Honeywell BW Flex den flexibilitet du behöver. Välj mellan mer än 15 sensorer för att samtidigt upptäcka upp till 4 gasrisker.
  • Övervaka och visa upp till fem potentiella, atmosfäriska risker samtidigt med GasAlertMicro 5.
  • Flera gaser på enklast möjliga sätt. GasAlertMicroClip X3 har tre års garanti och en ny syresensor som utökar den totala förväntade livslängden till fem år.
Mekaniska och elektroniska termometrar Mångsidiga och applikationsspecifika termometrar för olika processer. Exempel nedan. Vi har egen tillverkning och kan uppfylla de flesta krav och certifieringar som förekommer. Så hör av er till oss för er förfrågan.
  • Temperaturgivare med Pt-100 element, miniutförande utan halsrör.
  • I form av gastrycksmätare finns i mätområden från -40°C till 500°C. Finns med tillhörande skyddsficka i olika material.
Nivåmätning med olika mätprinciper Individuella eller kompletta lösningar för nivåmätning, utvärdering och rapportering av händelser. Både egna produkter och från exempelvis Nivelco.
  • Nivåvakter av stämgaffeltyp. Ett brett sortiment med transistorutgång PNP/NPN eller relä. Förlängda utföranden upp till 3 m. Halar klädda versioner för aggresiva vätskor. Hygieniska versioner med anslutningar för läkemedel och livsmedelsindustrier.
  • Konduktiva nivåvakter för alla elektriskt ledande vätskor. Olika reläenheter för hög/låg larm eller pumpstyrning fyllning/tömning. En eller två kanaliga versioner såväl som kompaktversioner. Många olika elektrodalternativ från kraftiga industriutföranden till enklare plasthuselektroder.
  • Flottörnivåvakt med upp till 5 st kontaktfunktioner. Magnetisk kopplad flottör styr kontakter inuti röret. Kraftigt mekaniskt industriutförande. Vätskeberörörda delar i syrafast stål alternativt i plast, PP eller PVDF. Längder upp till 3 m.