service

Service och support

Hos Afriso är vi dedikerade till att erbjuda förstklassig service och support till våra kunder. Med över 50 års erfarenhet i Sverige och stöd från vårt 150-åriga moderbolag i Tyskland, har vi den kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen.

Vår servicelösning

Professionell hjälp: Våra erfarna tekniker och supportpersonal står redo att assistera dig med allt från produktinstallation till teknisk support. Vi är här för att hjälpa dig att maximera användningen av våra produkter och lösningar.

Anpassade lösningar: Vi förstår att varje kund är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda servicelösningar som är anpassade efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver regelbunden underhållsservice eller akut support, kan du lita på att vi finns här för dig.

Snabb respons: Vi vet hur viktigt det är att få snabb och effektiv support när det behövs. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och lösa eventuella problem så snabbt som möjligt.

Utbildning och rådgivning: För att du ska kunna dra full nytta av våra produkter erbjuder vi också omfattande utbildningar och rådgivning. Vårt mål är att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att arbeta säkert och effektivt.

Varför välja Afriso?

  • Nära kunden: Vi värdesätter nära och personliga relationer med våra kunder. Vi lyssnar på dina behov och arbetar tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen.
  • Alltid bra support: Vår supportteam är engagerat i att ge dig den bästa möjliga servicen, varje gång.
  • Hög service: Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar med vår snabba och professionella service.
  • Fokus på kundens behov: Vi anpassar våra tjänster och lösningar för att passa dina unika behov och säkerställa att du får maximalt värde av våra produkter.

Utforska våra servicealternativ och kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig att optimera din användning av Afrisos produkter. Vi är här för att säkerställa att din verksamhet alltid är i toppform med pålitlig och professionell support.

Servicealternativ

Afriso erbjuder skräddarsydd service enligt era behov och önskemål. 

I samråd med er skriver vi serviceavtal som kan vara en sammansättning av en eller flera tjänster & produkter, och kan omfattas av hårdvara, mjukvara, kalibrering och återkommande kontroll.

Service hos Afriso
Bänkservice på inskickade produkter (kalibrering, underhåll, reparation).

Planerad service hos kund
Fältservice (kalibrering, underhåll, reparation, utbyte).

Akutservice hos kund 
Felsökning, reparation, åtgärd.

Vi åtar oss att kalibrera och underhålla all utrustning, oavsett fabrikat, så länge den liknar den vi själva saluför - Det gör oss till en naturlig servicepartner.

Returer

Vid returer skall alltid returblanketten nedan fyllas i, detta gör ni med fördel genom de redigerbara fälten direkt i pdf:en, därefter kan blanketten skrivas ut och bifogas tillsammans med returen.

Skicka med företagspaket till följande returadress:

Afriso Ema AB
Kilvägen 2
232 37 ARLÖV

Ladda ner returblankett