Tillsammans gör vi skillnad

Nyheter

Tillsammans gör vi skillnad

Kära vänner och kollegor,

I år sprider vi inte bara julglädje, utan vi sprider också livsviktigt vatten till dem som behöver det som mest. Tillsammans stöttar vi Help at Hand och deras insatser för att förändra liv i Karamoja, nordöstra Uganda.

Låt detta bli en jul där vårt hjärta värms av tanken att vi har bidragit till något större, där varje droppe vatten blir en symbol för hopp och förändring.

God jul och ett fantastiskt nytt år önskar vi er alla!

Afriso Ema

Vatten för Livet

För fjärde året i rad kämpar invånarna i Karamoja med uttorkade floder och fallande grundvattennivåer. Skörd efter skörd vissnar bort, och behovet av rent och säkert vatten är akut. Karamoja står inför en av världens största svältkatastrofer, och vi har valt att göra en verklig skillnad genom att stödja Help at Hand och deras projekt.

Hjälp oss säkra framtidens vatten

Help at Hand har sedan 2019 varit på plats och arbetat hårt för att bygga och renovera vattenbrunnar i regionen. Deras insatser är en livlina för befolkningen och utgör en grundläggande förutsättning för överlevnad. Genom att säkra brunnarna mot föroreningar från kreatur och mot malariamyggan visar de på en helhetsinsats för att främja hälsa och välbefinnande.